Şehit Cavit Tamtürk İlkokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, fikir ve proje üreten, bilim ve teknoloji ile barışık, akılın, bilimin ve tarihin aydınlığında değişim ve gelişmelere açık kurum olmak.

Misyon: Türk ulusunun ve insanlığın ihtiyaç duyduğu iyi insan, iyi vatandaş özelliklerine sahip; bilgili, becerikli, kendine güvenen, düşünen, üreten, iyi bir gelecek için standartları yükselterek kaliteli bir eğitimin öncüsü bir kurum.

Başarılar: 0

Saatler: 08.30-14.00
Isınma: Klima
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Lojman: 2 - 2 Odalı ve Klima yada Elektrik Sobası ile ısınmaktadır.
Servis Bilgisi: Özel Eğitim Öğrencisi için Servis Var.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Robotik Kodlama
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitcavittamturkilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Demirtaş Köyü Yumurtalık/ADANA

Kütüphane Kitap Sayısı :605
Öğretim Şekli :Normal Eğitim, 1.ve 2. Sınıflar Birleşmiş Sınıf ve 3. ve 4. Sınıflar Birleşmiş-1 Tane Özel Eğitim Sınıfı ve 1 Tane Okul Öncesi Sınıfımız Mevcut

Yerleşim Yeri - Adana ili Yumurtalık İlçesi Demirtaş Mah.

Adres - Demirtaş Köyü Yumurtalık/ADANA

Ulaşım Yumurtalık-Ceyhan yolu üzerindedir. Ulaşım şehir içi araçlarla yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Yumurtalık İlçe Merkezine 5 km. Adana İl Merkezine 75 km mesafededir.